IAA Nutzfahrzeuge 2016: Geniálne digitálne

Dopravná platforma TimoCom sa mení

13.10.2016

Erkrath, 13.10.2016 – Poskytovateľ IT služieb TimoCom sa predstavil na 66. ročníku veľtrhu IAA Nutzfahrzeuge v Hannoveri a na tomto svetovo najvýznamnejšom veľtrhu týkajúcom sa dopravy, logistiky a mobility jednoznačne ukázal, že najväčšia dopravná platforma Európy je pripravená na digitálnu budúcnosť logistiky.

Novinka roku od TimoCom

Motto tohtoročného veľtrhu znelo „Nápady sú hybnou silou“. TimoCom sa tejto hlavnej myšlienky chopil a exkluzívne predstavil novinku v rámci najväčšej dopravnej platformy v Európe, o ktorej sa už skôr uvažovalo. Funkcia ukladania a sťahovania často požadovaných dokumentov je integrovaná v adresári firiem a faxy s e-mailami vďaka nej patria minulosti. Táto funkcia je pre TimoCom veľkým míľnikom, pretože zásadný trend digitalizácie bol jedným z najväčších tém tohtoročného veľtrhu.

Doprava a logistika nepoznajú hranice

Okrem vysokého záujmu takmer štvrť milióna návštevníkov bola tohto roku zjavná ešte jedna skutočnosť – IAA bola oveľa medzinárodnejšia ako nikdy predtým. Z 215.000 návštevníkov z odvetvia bol každý tretí zo zahraničia, čo potešilo veľtržný tím TimoCom. Jeho členovia ovládajú množstvo jazykov a vďaka tomu sa dokázali so všetkými návštevníkmi stánku porozprávať v materskom jazyku. Marcel Frings (Company Spokesman) o tom hovorí: „Nadväzovanie nových kontaktov, zoznamovanie záujemcov s mnohými výhodami platformy TimoCom v ich rodnom jazyku a aktívna podpora našich zákazníkov na ceste k Logistike 4.0 je pre nás ako celoeurópsku dopravnú platformu celkom podstatná.“

Dopravná platforma TimoCom ponúka pridanú hodnotu pre všetkých účastníkov dopravného reťazca. O tom sa v Hannoveri presvedčili dopravcovia, špeditéri aj výrobné a obchodné firmy v stánku TimoCom nielen vďaka najväčšej novinke tohto roku.

Viac informácií o TimoCom nájdete na www.timocom.sk.