TIMOCOM: Prvý Smart Logistics System v Európe zažil úspešnú premiéru

„Životné prostredie je víťazom tohoročného veľtrhu IAA Nutzfahrzeuge”

23.10.2018

Erkrath/Hannover, 23. október 2018 – 435 svetových premiér – jeden víťaz: „Vďaka témam elektromobility a prepájania je životné prostredie jednoznačným víťazom tohoročného veľtrhu IAA Nutzfahrzeuge”, hovorí Gunnar Gburek, hovorca spoločnosti TIMOCOM. Aj TIMOCOM predstavil na tomto najvýznamnejšom veľtrhu v oblasti dopravy, logistiky a mobility novinku. So svojím inteligentným logistickým systémom predstavila táto IT spoločnosť po prvý raz nové strategické zameranie svojej úspešnej celoeurópskej dopravnej platformy.

„V podobe Smart Logistics System ponúkame našim zákazníkom možnosť, aby jedným kliknutím myši získali prístup k inteligentným IT aplikáciám a službám na digitalizáciu a automatizáciu svojich logistických procesov”, hovorí Gburek. Smart Logistics System pritom predstavuje neutrálnu sieť. „Systém umožňuje jednoduché a bezpečné prepojenie s viac ako 40.000 preverených firiem z odvetvia.“ Gburek je presvedčený, že aj to je prínos pre životné prostredie. „Vďaka prepájaniu bez potreby ďalších komunikačných prostriedkov a informačných medzier možno výrazne efektívnejšie využívať kapacity v celom prepravnom procese.”

Symbolom nového zamerania TIMOCOM je flexibilné firemné logo, ktoré sa viac obracia na svojich adresátov. V spojení s novým heslom „Augmented Logistics” symbolizuje rozšírenie spektra služieb pre viac ako 127.000 používateľov systému. „Ako neutrálny a prepojujúci systém chceme našim zákazníkom umožniť svet bez logistických výzev”, opisuje firemnú víziu Pélagie Mepin, marketingová riaditeľka. Firemná vízia je základom nového strategického zamerania firmy.