04.11.2013

Ešte viac nákladov v TimoCom

Düsseldorfská spoločnosť je oveľa viac než len poskytovateľ burzy nákladov

(1)

Spoločnosť TimoCom predstavila nové prekvapujúce čísla, ktoré zreteľne dokazujú, že jej produkty sú nenahraditeľnou výbavou každého, kto chce v oblasti dopravy podnikať efektívne a úspešne. Nové údaje zároveň potvrdzujú, že TimoCom nie je len burzou nákladov. Svojim zákazníkom venuje maximálnu starostlivosť a ponúka im oveľa viac.

Takýto výsledok tu ešte nebol – v TC Truck&Cargo® sa denne zobrazí až 450 tisíc nákladov a voľných vozidiel! TimoCom tak opäť posúva hranice a zároveň presvedčivo upevňuje svoje výnimočné postavenie medzi platformami pre dopravu. „Je pochopiteľne skvelé, že našich zákazníkov môžeme informovať o tak pozitívnom vývoji,“ raduje sa Marcel Frings, zástupca spoločnosti TimoCom. „Rýchly rast považujeme okrem iného za výsledok nášho úsilia a inovácií, ktoré sme realizovali v prípade ďalších produktov. Vďaka tomu sa tiež podarilo rozšíriť okruh našich stálych zákazníkov v rámci celej Európy.“ TimoCom zároveň dosiahol ďalšiu pomyselnú métu – už 100 tisíc používateľov sa stará o to, aby na burze nákladov bolo skutočne rušno – a nielen tam.

 

Nadštandardná výbava je v TimoCom často zdarma

Ak sa pozrieme za hranice burzy nákladov na ďalšiu ponuku TimoCom, je ihneď jasné, že sa firma stala komplexným poskytovateľom služieb pre odvetvie dopravy. Očividné je to hneď v prípade jej stálice – burzy TC Truck&Cargo®, ktorej bezplatnou súčasťou  je od septembra 2012 tiež burza skladových priestorov, kde možno ponúkať a vyhľadávať skladové a logistické plochy.

Ani tým to však ešte nekončí. TimoCom ponúka celkovo tri produkty plus najrôznejšie aplikácie a množstvo ďalších služieb, ktoré sú pre zákazníkov k dispozícii zdarma. Sú to vlastne práve tieto doplnkové ponuky, ktoré výrazne uľahčujú každodennú prácu v doprave.

Najnovším produktom je TC eMap®, výkonné riešenie kalkulácií a sledovania vozidiel. TimoCom tak nie je len jediným poskytovateľom búrz nákladov, ktorý ponúka platformu na sledovanie vozidiel nezávislú na výrobcovi. V TC eMap® majú zákazníci k dispozícii i praktický plánovač trás, ktorý vďaka spolupráci s Nokiou predstavuje najobsiahlejší mapový materiál na trhu, a to vrátane satelitných a aktuálnych dopravných dát.

I TC eBid®, platforma na výberové konania v doprave, sa počas svojho štvorročného pôsobenia na trhu veľmi dobre etablovala. Všetko, čo sa týka dlhodobých a pravidelných prepráv, nájdu používatelia práve tam. Počas jej existencie sa prostredníctvom TC eBid® realizovalo už viac ako 20 tisíc výberových konaní.

 

Človek a IT ako súčasť servisu

Aby vyhovela trvale rastúcim nárokom na výkonnosť IT, plánuje firma radšej veľkoryso a dlho vopred. Má na to dobrý dôvod: „Naplno si uvedomujeme našu zodpovednosť voči európskym dopravným a logistickým firmám. Nielen pre našich zákazníkov, ale i pre nás samotných by bolo katastrofou, keby platformy TimoCom náhle neboli dostupné. Práve v tejto oblasti sa skutočne oplatia priebežné investície. Za posledných dvanásť mesiacov predstavovala dostupnosť našich produktov – počítané pri nepretržitej prevádzke 365 dní v roku – 99,56 %. A toto číslo už obsahuje plánované práce na údržbe,“ vysvetľuje Frings.

Intenzívny nárast počtu ponúk a používateľov TimoCom nepociťujú len dátové káble, servery a programy. Posily v podobe nových kolegýň a kolegov získali i zamestnanci oddelenia starostlivosti o zákazníkov, takže komunikácia s nimi môže prebiehať na osobnejšej úrovni. Žiadne otázky nezostanú bez odpovede a prípadné problémy bez svojich riešení. Rozšírenie tímu má rozhodne opodstatnenie, pretože 54 zamestnancov zákazníckych liniek v Nemecku, Poľsku, Maďarsku a Českej republike vybaví viac ako 2 tisícky hovorov denne, čo je viac ako 40 tisíc telefonátov mesačne.

 

TimoCom tak celkovo predkladá úctyhodné údaje, z ktorých môže mať radosť každý zákazník. Dokladajú totiž, že je firma neprestajne rastúcim a spoľahlivým partnerom. Záverečné číslo už preto asi nikoho neprekvapí – v aktuálnom prieskume uviedlo 94,3 % zákazníkov, že sú s TimoCom absolútne spokojní.

Stiahnuť tlačovú správu
Hore