03.04.2017

Nová aplikácia na dopravnej platforme

TimoCom predstaví svoju novinku na veľtrhu „transport logistic 2017”

(3)

Erkrath, 03.04.2017 – Poskytovateľ IT služieb TimoCom predstaví svoju veľkú novinku po prvý raz v máji na veľtrhu „transport logistic“ v Mníchove. Ide o ďalšiu aplikáciu na najväčšej európskej dopravnej platforme! Táto novinka digitalizuje zákazky na prepravu a pre viac ako 110.000 používateľov sa stane pomocníkom v digitálnej premene každodennej práce v logistike.

Zažite predstavenie novinky od TimoCom naživo!

Od 9. do 12. mája 2017 opäť otvára svoje brány veľtrh „transport logistic”, popredný svetový veľtrh logistiky, mobility, IT a manažmentu dodávateľského reťazca. Pre TimoCom ako vedúceho poskytovateľa IT služieb v doprave a logistike je to vhodná príležitosť, ako predstaviť svoju digitálnu novinku naživo. V hale A5 v stánku 317/418 môžu návštevníci novú aplikáciu exkluzívne vyskúšať a presvedčiť sa o tom, že aplikácia výrazne optimalizuje každodenné obchodné procesy medzi zadávateľmi, špeditérmi a dopravcami. „Kladieme mimoriadny dôraz na to, aby sme všetkým účastníkom v doprave priblížili digitálny rozvoj, aby si uvedomili, aké možnosti sa im ponúkajú, a využili ich v svojich firemných procesoch”, hovorí hovorca spoločnosti TimoCom, Gunnar Gburek.

Digitalizácia pokračuje

Iba nedávno bola platforma TimoCom rozšírená o Business Messenger umožňujúci digitálnu komunikáciu a o funkciu ukladania a sťahovania dokumentov v integrovanom adresári firiem. „V tomto roku nasleduje nová aplikácia, ktorá je tiež v znamení digitalizácie a ktorá významne zjednoduší pracovné postupy používateľov TimoCom”, prezrádza Gburek.

Návšteva stánku TimoCom je tak pre všetkých používateľov a záujemcov úplnou nevyhnutnosťou. Až do začiatku veľtrhu však zostane tajomstvom, čo ich tam presne čaká.

 

Viac informácií o TimoCom nájdete na www.timocom.sk.

Stiahnuť tlačovú správu
Hore