06.09.2016

Nová funkcia na dopravnej platforme

TimoCom prezentuje svoju najväčšiu tohoročnú novinku na veľtrhu IAA Nutzfahrzeuge

(4)

Erkrath, 31.08.2016 – Pre poskytovateľa IT služieb, firmu TimoCom, má nepretržitá optimalizácia dopravnej platformy vždy tu najvyššiu prioritu. Práve v časoch Logistiky 4.0 majú pre odvetvie dopravy a logistiky veľký význam témy ako automatizácia, prepojenie a digitalizácia. Tieto trendy si vyžadujú inovatívne nápady, s ktorými bude dopravná platforma TimoCom schopná splniť budúce nároky. Preto je najnovšia funkcia TimoCom už pripravená v štartových blokoch. Práve na začiatku veľtrhu IAA Nutzfahrzeuge 2016 firma exkluzívne predstaví svoju najväčšiu tohoročnú novinku.

V období od 22. do 29. septembra 2016 pozýva veľtrh IAA Nutzfahrzeuge opäť všetkých nadšencov dopravy a logistiky do Hannovera. „TimoCom prijal tohoročné heslo IAA Nápady sú našou hnacou silou. S našou veľtržnou novinkou naďalej posúvame digitálnu transformáciu našej dopravnej platformy a pripravujeme našich zákazníkov na nástup Logistiky 4.0", oznamuje Marcel Frings, zástupca spoločnosti TimoCom.

Najnovšie informácie v stánku TimoCom

Tím z TimoCom predstaví v hale 13 v stánku C32 najnovšiu funkciu najväčšej dopravnej platformy v Európe, ktorá značne zjednoduší každodenné obchodné procesy viac ako 110.000 používateľov. V prípade otázok bude tím kedykoľvek k dispozícii. Návštevníkom a záujemcom, ktorí si budú chcieť platformu s jej užitočnými aplikáciami a samozrejme s najnovšou funkciou vyskúšať, bude tím stále k dispozícii.

Návšteva veľtržného stánku TimoCom je pre špeditérov a dopravcov, zasielateľov aj poskytovateľov služieb v oblasti dopravy a logistiky vonkoncom nevyhnutná! Všetci záujemcovia sú srdečne pozvaní, aby sa s tímom na mieste osobne porozprávali o úspechoch v podnikaní a dozvedeli sa, ako im pri tom môže TimoCom pomôcť.

V tomto roku ponúka IAA Nutzfahrzeuge po prvý raz nový sieťovací portál Match & Meet. Prostredníctvom tohto portálu sa môžu vystavovatelia a návštevníci z radov odbornej verejnosti prepojiť už pred začiatkom veľtrhu alebo si dohovoriť návštevu veľtržného stánku. TimoCom sa ako vystavovateľ v portáli tiež registroval. Je to dobrá príležitosť, ako nadviazať kontakt s firmou už pred veľtrhom.

 

Viac informácií o TimoCom nájdete na www.timocom.sk.

Stiahnuť tlačovú správu
Hore