27.03.2012

Novinka: Služba TimoCom Identify pomáha pri preverovaní obchodných partnerov

TimoCom prehlbuje bezpečnostné opatrenia 

(1)

Düsseldorf, 27. marca 2012 – Bezpečnosť je v rámci obchodov, ktoré sa uzatvárajú prostredníctvom búrz nákladov, neodmysliteľná. Avšak ani tie najlepšie opatrenia nenahradia nutnosť odborného prístupu. S novou bezplatnou službou TimoCom Identify chce spoločnosť TimoCom ako významný prevádzkovateľ burzy nákladov a voľných vozidiel pomôcť svojim zákazníkom pri preverovaní obchodných partnerov.

Bezpečnosť je základom dobrých obchodov, čo pre prevádzkovateľov dvoch európskych zadávacích platforiem nie je žiadna novinka. Preto TimoCom už od počiatku investuje rovnakou mierou do techniky, personálu i rozvoja. V súčasnosti bol viacstupňový bezpečnostný systém doplnený o ďalší pilier: TimoCom Identify. S touto novou službou chce firma apelovať na obchodnícku povinnosť odbornej starostlivosti zo strany používateľov. „Každý deň robíme maximum pre to, aby všetko fungovalo bez problémov. To je pri množstve až 300.000 ponúk denne skutočne náročná úloha. Každá zákazka má však svoje špecifiká, preto musia v každom prípade i sami používatelia preverovať svojich obchodných partnerov. Ak majú naši zákazníci i napriek tomu pochybnosti o identite partnera, môžu požiadať o našu pomoc,“ objasňuje zástupca firmy Marcel Frings.


S kontrolou v predstihu budete mať istotu
Používateľ, ktorý chce využiť túto novú službu, musí svojho potenciálneho obchodného partnera najskôr sám preveriť. V hektickom tempe pracovného dňa sa ale na túto povinnosť často zabúda. „Nestrácať čas“ je však zlý prístup. Naopak aktívnym prístupom sa možno vyhnúť rizikám. Skutočnosti, na ktoré si má používateľ dávať pozor, objasňuje prevádzkovateľ burzy nákladov na www.timocom.sk v rubrike „Bezpečnosť“. Dôležité je napríklad porovnanie údajov o dodávateľovi s potvrdenými firemnými profilmi v adresári dopravných kontaktov. Ďalej treba preveriť dokumenty, ktoré sú pri udeľovaní zákazky novému obchodnému partnerovi obvykle požadované.


Pokiaľ i po tejto kontrole pretrvávajú oprávnené pochybnosti o údajoch partnera, je možné sa obrátiť na tím TimoCom Identify. Potrebný formulár a presné požiadavky sú dostupné na www.timocom.sk v rubrike „Bezpečnosť“ pod bodom TimoCom Identify.


Len čo žiadosť zaslaná faxom na číslo +49 211 8826 5000 alebo e-mailom na adresu identify@timocom.com príde, zaháji tím TimoCom Identify komplexnú kontrolu. Jej výsledky majú klienti k dispozícii najneskôr do piatich pracovných hodín.

 

Stiahnuť tlačovú správu
Hore