20.06.2013

TimoCom po piaty raz zvolený za „Najlepšiu značku“

Ocenenie zvyšuje prestíž firmy a prináša istotu používateľom

(1)

Düsseldorf, 20.6.2013. Je známe, že o obľube značky rozhodujú jej zákazníci. To isté platí i pre ocenenie „Najlepšia značka" v oblasti dopravy, o ktorom hlasujú čitatelia časopisov lastauto omnibus, trans aktuell a FERNFAHRER. V minulých rokoch stál TimoCom na stupňoch víťazov spoločne s takými velikánmi v odvetví ako sú Michelin, Mercedes alebo Schmitz Cargobull. Ani rok 2013 nie je výnimkou – už po piaty raz za sebou bola táto düsseldorfská firma ocenená ako „Najlepšia značka" v kategórii „Burzy nákladov".

Vďaka tomuto oceneniu je prevádzkovateľ TC Truck&Cargo®, lídra medzi európskymi burzami nákladov, opäť o niečo bohatší. Cenu za najlepšiu burzu nákladov za rok 2013 prevzal 18. júna marketingový riaditeľ firmy Christof Thesinga. „Toto ocenenie je vyjadrením lojálnosti našich zákazníkov. Zvyšuje nielen náš imidž, ale i imidž všetkých používateľov, ktorí pre svoje obchodovanie používajú naše platformy,“ hovorí Thesinga s radosťou.

 

Najlepšia značka – hlavne nezaspať na vavrínoch

Cena, ktorú do života uviedlo nakladateľstvo ETM, je ocenením úsilia o vývoj inovatívnych produktov a služieb, ktoré uľahčujú a zefektívňujú každodennú prácu firmám podnikajúcim v doprave. TimoCom preukázal svoju schopnosť inovácie začiatkom júna, kedy predstavil svoje nové integrované riešenie na sledovanie vozidiel TC eMap®.


„Skvelé je, že ‚Najlepšiu značku’ vyberajú priamo čitatelia, ktorí sa rozhodujú na základe vlastných skúseností s vyhľadávaním nákladných vozidiel či sprostredkovaním nákladov prostredníctvom našej platformy. Lepšie ocenenie kvality si ani nemôžeme želať. Je to pre nás ta najlepšia reklama,“ zdôrazňuje šéf marketingu. Táto stredne veľká spoločnosť však nehodlá zaspať na vavrínoch, ba naopak. Túto trofej chápe ako motiváciu na to, aby udržala svoje dobré výkony a ešte ďalej zlepšovala a posilňovala procesy v rámci svojich systémov.

 

Stiahnuť tlačovú správu
Hore