07.06.2013

transport logistic 2013: Nový TC eMap® po prvýkrát predstavený širokej verejnosti

Inovatívne riešenie spoločnosti TimoCom oficiálne prezentované na najväčšom odborovom veľtrhu

(3)

Mníchov, 7.6.2013 – Spoločnosť TimoCom Soft- und Hardware GmbH hodnotí veľtrh transport logistic 2013 v Mníchove ako veľmi vydarený. Absolútnym hitom sa tu stal nový TC eMap® s funkciou sledovania vozidiel, kde sú všetci bežní poskytovatelia telematických služieb zobrazení v jednej platforme. Túto produktovú novinku predstavil TimoCom na najväčšom svetovom odbornom veľtrhu logistiky, mobility, IT a Supply Chain Managementu širokej verejnosti vôbec po prvýkrát. Výstavný stánok TimoCom dokonca navštívil aj spolkový minister dopravy Dr. Peter Ramsauer a o spoločnosť sa podrobne zaujímal.

S viac ako 2.000 vystavovateľmi z 65 krajín potvrdil transport logistic aj v tomto roku svoju povesť najdôležitejšieho odborového veľtrhu. Viac ako 53.000 príchodzích z radov odbornej verejnosti sa postaralo o rekord v návštevnosti a u vystavovateľov tak zavládla slávnostná nálada. Z  veľkého počtu návštevníkov profitoval aj TimoCom – u výstavného stánku sa zastavilo toľko ľudí, že sa jeho pracovníci skoro nezastavili.

 

Veľký záujem o univerzálne riešenie sledovania vozidiel

TimoCom predstavil na veľtrhu transport logistic veľa rozmanitých tém. Najväčšia pozornosť však bola venovaná novému TC eMap®, riešeniu 3 v 1 pre podnikanie v odbore dopravy. Vďaka integrovanému plánovaču trás môžu zákazníci priamo z ponuky TC Truck&Cargo®, lídra medzi európskymi burzami nákladov a voľných vozov, zistiť trasu pre zvolenú reláciu či spočítať vzniknuté priame aj nepriame výdavky. Top funkciou produktu je však riešenie sledovania vozidiel, v ktorom sa dajú zobraziť všetci najbežnejší poskytovatelia telematických služieb v jednej platforme.

 

Vzácna návšteva na výstavnom stánku TimoCom

Ešte pred samotným veľtrhom sa riešenie sledovania vozidiel nezávislé na výrobcovi postaralo o pozitívny mediálny ohlas po celej Európe. O tom sa presvedčil aj nemecký spolkový minister dopravy Dr. Peter Ramsauer, ktorý bol pri štarte TC eMap® osobne prítomný na stánku TimoCom. V rozhovore so zástupcom spoločnosti TimoCom Marcelom Fringsom prejavil minister veľký záujem o TimoCom a jeho inovatívne produkty.

 

TimoCom – poskytovateľ komplexných služieb

Táto düsseldorfská firma pokrýva so svojimi tromi online platformami určenými pre jednorazové prepravy, zmluvné prepravy a skladové priestory všetkého druhu kompletné potreby pre podnikanie v oblasti dopravy. Súhrn riešení obsahujúci TC eMap® ukázal na veľtrhu transport logistic 2013 úplne jasne: ak chcete byť v oblasti dopravy a logistiky efektívny a šetriť čas aj náklady, nepotrebujete nič iné ako TimoCom.

 

 

 

Stiahnuť tlačovú správu
Hore