TIMOCOM 03.12.2020
3

Čo sa skrýva za úspechom burzy nákladov od TIMOCOM, nie je žiadnym tajomstvom

Úspešné disponovanie s burzou nákladov od TIMOCOM

Burza nákladov stála na začiatku úspechu nemeckého poskytovateľa IT služieb TIMOCOM. Trh krátkodobých obchodov, na ktorom sa stretávajú prepravy a dostupné voľné vozidlá , je dodnes srdcom Smart Logistics System od TIMOCOM. Vysoká miera bezpečnosti, jazyková rozmanitosť a bohaté funkcie aplikácií Prepravy a Voľné vozidlá sú zárukou jej pretrvávajúceho úspechu. Dôveruje jej viac ako 45.000 európskych firiem z dopravy a logistiky, ako aj z priemyslu a obchodu, ktorí túto dôveru aj v 23. roku vyjadrujú vernosťou značke a oceneniami.

Vyskúšať burzu nákladov zdarma

Optimalizácia vyťaženia a bezpečné zadávanie overeným partnerom

Až 750.000 medzinárodných ponúk voľných vozidiel a prepráv denne inzerujú používatelia prostredníctvom burzy nákladov od TIMOCOM. Ide o jednotlivé alebo kompletné náklady, ktoré treba prepraviť čo najskôr. Podniky sa môžu pomocou burzy nákladov vyhnúť nákladným jazdám naprázdno, ktoré zaťažujú životné prostredie.

Bezpečnosť údajov je pritom absolútne zásadná, a to pre poskytovateľov IT služieb, ako je TIMOCOM, aj pre všetky ostatné podniky a partnerov zapojených do logistického procesu. Tam, kde zákazníci plánujú svoje obchody, kde sa digitálne spracovávajú citlivé údaje o firme, tovare a vozidle a vymieňajú medzi obchodnými partnermi, tam musí byť zaistená ochrana údajov.

TIMOCOM zaisťuje ochranu údajov zákazníkov tak, že

  • pracuje v súlade s GDPR.
  • údaje sa zhromažďujú vo výpočtových centrách v Nemecku, ktoré sú certifikované podľa ISO/IEC 27001.
  • všetky údaje sa prenášajú pomocou zakódovaného SSL spojenia.

Ochrana údajov je jedna vec, spoľahliví partneri druhá:

Kto chce získať prístup k systému a burze nákladov, ten je pred schválením podrobne preverený. Firma tak spravidla môže získať prístup až potom, čo je na trhu šesť mesiacov. Dôveryhodnosť firmy je preverená tak u toho, kto inzeruje svoju prepravu na burze nákladov, ako aj u potenciálneho obchodného partnera, ktorý má prepravu realizovať.

Tu nájdete viac informácií o bezpečnostnej sieti TIMOCOM.

Jazyková rozmanitosť zaisťuje medzinárodný tok informácií a tovaru

Všetky aplikácie v Smart Logistics System sú dostupné v 24 európskych jazykoch a spájajú firmy zo 44 európskych  krajín. Jazykové bariéry medzi používateľmi burzy nákladov sú prekonané, lebo každý používateľ si môže nastaviť svoj osobne preferovaný jazyk. Podniky, ktoré používajú burzu nákladov, sa tak môžu sústrediť na obsah prepráv.

Funkcie burzy nákladov

Rozsah použitia burzy nákladov predovšetkým vďaka veľmi dobrej komunikácii zákazníkov TIMOCOM neustále rastie. Funkcie boli vyvinuté so zameraním na zákazníkov a firmám na trhu krátkodobých prepráv šetria cenný čas.

K funkciám burzy nákladov patrí okrem iného

  • zadanie relácie, údaje o termíne a informácie o preprave a voľnom vozidle,
  • filter viditeľnosti, napr. uzavretá skupina používateľov (USU),
  • paralelné vyhľadávanie podľa rôznych kritérií,
  • oznámenie o nových ponukách,
  • automatizované vyhotovenie a odoslanie právne záväzných prepravných objednávok,
  • spojenie s aplikáciou Trasy a výdavky.

Používateľské rozhranie je k dispozícii nielen vo viacerých jazykoch, ale možno ho aj intuitívne ovládať. Podobne ako pri funkciách TIMOCOM zákazníkov aktívne zapája prostredníctvom testov a dotazníkov do tvorby jeho podoby. Praktické ovládanie, ktoré je veľmi blízke pracovným procesom v dispozícii, je absolútnou prioritou. Na rýchlom trhu krátkodobých prepráv totiž intuitívne rozhranie zaisťuje rýchle prepojenie prepráv a voľných vozidiel.

Zaujali sme vás? Vyskúšajte Smart Logistics System spolu s burzou nákladov po dobu štyroch týždňov zdarma a nezáväzne. 

Vyskúšať burzu nákladov zdarma

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Konsolidácia prepráv v priemysle a obchode

Nové colné pravidlá pre prepravy cez hranice EÚ

Ako talianska špedícia Dal Ferro úspešne zvládla koronavírusovú krízu

Staňte sa znalcom v odbore!

Nechajte si pravidelne posielať relevantné články, dôležité odborné príspevky a exkluzívne správy pre používateľov!


Prihlásenie na odoberanie noviniek

Hore